Központi porszívó telepítése

A központi porszívó segítségével úgy takaríthatunk, hogy közben a házban csend van.

Központi porszívó telepítése

Megkönnyíti a takarítást, mert nem kell a porszívó gépét magunk után húzni. Használatakor nem kerül vissza a beszívott levegő a lakás légterébe, így egészségesebb, és nagyobb lesz a tisztaság. Az összegyűlt szemetet csak 4-6 havonként kell a porszívó gépéből eltávolítani egy szemeteszsák cseréjével.

A központi porszívó falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és például a garázsban vagy a pincében felszerelt nagy szívóerejű porszívógépből áll. Ha a takarítókészlet szívócsövét a fali csatlakozóba illesztik a rendszer automatikusan indul, és már kezdhetjük is a porszívózást.

Mit kínál a központi porszívó?

Hatékonyabb takarítást: A hagyományos porszívó használatánál a kifújt levegő fel kavarja a port, ami a porszívózás után visszaszáll a padlóra és a bútorokra. Beépített központi porszívóknál nincs az épületbe visszafújt levegő, így a takarítás hatékonyabb.

Egészségesebb környezetet: A felszívott levegő és por egyáltalán nem jut vissza a lakótérbe. A megszűrhetetlen szennyeződés is kijut az épületből.

Hangtalan, zajtalan porszívózást: Mert a porszívó gépe nem a lakótérben van felszerelve és porszívózás közben csak a levegő mozgásának a hangját lehet hallani.

Kényelmes takarítást: Csak a gégecsövet kell mozgatni, a porszívó gépét nem.

Tisztaságot a konyhában: A szemétlapát adapter a falba vagy a konyhaszekrény lábazatába épített egység a szemétlapát helyettesítésére szolgál. Az elé söpört szemetet a központi porszívó magába szívja és összegyűjti. Így a konyha főzés közben is könnyen tisztán tartható.


Vissza
Our Office
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Fel