Rólunk

Ismerjen meg bennünket!

Ismerjen meg bennünket!

Fő tevékenységeink közé sorolhatjuk és újépítésű és régi családiházak víz, gáz, fűtés vezetékeinek szerelését felújítását és korszerűsítését.

Továbbá a megújuló energiák felhasználásából fűtés rásegítésére és meleg víz előállításra alkalmazható napkollektoros rendszerek telepítését, meglévő rendszerek javítását, éves karbantartásának, ellenőrzésének elvégzését, központi porszívó rendszer tervezését, kivitelezését, mely hatékony, egészséget megőrző, illetve épülő és már elkészült ház esetén is kiépíthető.

Our Office

Kiemelt szolgáltatásaink

Falfűtés-hűtési rendszerek.

Mint ismeretes az emberi hőérzet szempontjából a levegő hőmérsékleténél van egy fontosabb tényező is, és ez a meleg sugárzás érzékelése.

Tovább

Központi porszívó telepítése.

A központi porszívó segítségével úgy takaríthatunk, hogy közben a házban csend van. Megkönnyíti a takarítást, mert nem kell a porszívó gépét magunk után húzni.

Tovább

Napkollektoros rendszerek kivitelezése.

A Nap a legnagyobb, legtisztább és egyben kimeríthetetlen energiaforrásunk, amely Magyarország területére évente 100 trillió KW energiát sugároz.

Tovább

Gázipari Műszaki Biztonsági Felülvizsgálat.

A Gázipari Műszaki Biztonsági Felülvizsgálat célja, hogy feltárjuk azon hiányosságokat, amelyek közvetlenül veszélyeztethetik a gázkészülék tulajdonosok élet és vagyonbiztonságát.

Tovább

Vízvezeték hálózatok kiépítése.

Új vízvezeték szerelése, ötrétegű műanyag csőből présidomos kötőelemek alkalmazásával, régi vízhálózat felújítása.

Tovább

Gázvezetékek hálózatok tervezése, kivitelezése.

Gázvezeték hálózatok tervezése, gázvezeték kiépítése, gázvezeték ellenőrzés, elöregedett gázvezetékek kiváltása, biztonságtechnikai felülvizsgálat, gázkészülék felülvizsgálat, gázkészülék javítás.

Tovább
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Clients Logo
Fel